(Android/iOS) Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon žetoni generatorja kod
Mar 5, 2022 19:06:40 GMT
Post by tiacecahiphi on Mar 5, 2022 19:06:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetoni generatorja kod ▞▞▞
▞▞▞ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon 2022 version ▞▞▞
Zelo zabavno in zabavno je igrati to igro.
ta igra je zelo zabavna... toda umetna inteligenca je res neumna. in res je, da postaneš dolgočasen, ker ne bo spletnega pvp-ja ali več igralcev, bo bolj zabavno, dajem ti samo 4 zvezdice
To je dobro, če imate potrpežljivost, ne morete počistiti igre naenkrat, je težko, vendar izvedljivo in vsebina se spremeni vsakič, ko izberete različne možnosti, ne vedno, vendar je, liki so dobri in grafika ni slaba in zgodba je prav tako dobra, saj ni potrebno veliko, da dopolni svojo zabavno in zasvojenost
odličen ubijalec časa
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Akcija uav
Ta igra mi je res zelo všeč. Ali boste zgradili sistem za več igralcev? Mislim, da bo zelo zabavno igrati s prijatelji skupaj
Všeč mi je, da sem malce razočaran, ampak vsaj dobra igra prosim, nadaljujte z igro
dobra zgodba
Kako dobiti cdkey?
Ne morem 2 najti zadnjih 2 koncev po toliko krogih
Acha igra hai
Zelo zabavno
lepa igra!
Kaj je z dovoljenji?
zelo razočaran zaradi omejene vrečke, če ste naredili večjo torbo, bom ocenil s 5 zvezdicami! ali vsaj dodajte možnost za vse znake glede omejitve torbe
ODLIČNI UBIVALEC ČASA 😈😈😈🔪🔪🔪
V redu!
Cashgrab, slabo igranje in zamiki.
Igre ni mogoče igrati brez dostopa do lokacije. Moronski
Ta igra je wali
Dober koncept, popolnoma mi je všeč. Igrajte 3 dni s 3 odklenjenimi konci. Mislim, da je skrita skrivnost, zato ima veliko koncev. Odklenil bom vse konce. Ampak, 1 minus, neko besedilo je pokazalo "nedefinirano", ne morem zares uživati v zgodbi. Predvidevam, da ste vnesli svoj izvirni jezik in ga ni mogoče samodejno pretvoriti v angleščino. Zakaj tako ugibam? Ker je na enem od koncev prikazano besedilo, podobno "kanjiju". Upam, da boš to popravil.
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Action jtec
Mayankyadabg5152@yadavg5152
V igri je treba izboljšati
Igra je dobra, da je treba zgodbo izpeljati, zgodba igre je slaba
Dialogi so malce šepavi, zato jih razvijalci popravite!
Pravzaprav je zelo dobro. Glavna težava pa je v tem, da se zdi zgodba nekoliko manjkajoča. Nekaj besedila ni na zaslonu, v nekaterih pogovornih oknih pa resno piše "Nedefinirano". V prvem dnevu igranja mi je uspelo dvakrat preživeti 24 ur, vendar vem, da je to dovolj težko, da ohranim prijatelje pri življenju. Večje bi bilo, če bi lahko omogočilo več svobode gibanja in lažji dostop do trgovin.
Angleško različico je treba še izpopolniti in slovnica je v redu
posodobitve, prosim, popravite tipkarske napake v igri gud
Ali je v tej igri nezlomljiva oprema?
Vadnica je pokvarjena. Na eni točki morate povleči pištolo v svoj inventar, razen ko jo poskusite zgrabiti, igra napake in zaklene edino možno dejanje za povleci in spusti, vendar ne dvigne pištole. Tudi prevod je precej slab. Besedilo in slike so pogosto odrezani tudi na robovih.
Zabavna igra. V zadnjih nekaj mesecih sem se zabaval. Želim imeti več prostora za torbico, ker tudi če plačaš, dobiš samo 2 reži, tako da meh. Ta igra ima zelo dober sistem predvajanja, vsak tek se vam zdi, kot da se napajate. priporočam.
Nagrade za encamp ne delujejo. Poskušal sem gledati videoposnetek, a iz njega ne bi mogel obstajati.
qwedsazxcfg ytgsaoplkjcs yfqjopkof hadopit se je kmalu dobival, saj boš tam
To je zame izziv in je neverjetna igra
Dober koncept, a preveč napak. 3-krat se je zataknil na odru, kjer sovražniki ne pridejo na zemljevid, da bi ga ubili. Tudi nahrbtnik je premajhen, če ga ne nadgradite za prave $.
Ta igra je dobra, vendar v tem primeru, če igro uporabimo, tako da ne dobimo svojega orožja in tudi naš denar se zmanjša, popravi to, igram to igro, ko je brezplačna v prodaji, zato hvala za prodajo te igre
Battle Copters Arcade rgqo
kul je
Dobra igra in grafika je dobra, vendar nekaj, kar mi ni všeč, ko sem dobil zaboj, ne prejmem nobenega medicinskega kompleta ali ojačevalnika zdravja, prosim, dodajte nekaj tega predmeta
Spominja na igro Ares Virus.
Igra je odlična projekcija mešanih klasičnih rogue rpg in elementov preživetja zombija.
zelo zahtevno igranje. Toda ta igra ni posodobitev?
ko bomo rešili osebo in osebo za nami, lahko zagotovite gumb, da lahko ostane na enem mestu, namesto da ustvarja težave, medtem ko se pritihotapi
👌
zanima me samo zbiranje vseh koncev, vendar je pretežko. celo z vso največjo spretnostjo in statusom.
Ne maram igre. V bistvu samo neželene klike napadate in ubijate zombije.