Post by tiacecahiphi on Mar 5, 2022 18:48:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Park Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Park Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Park Master 2022 version ▞▞▞
Tas nav pietiekami aizraujoši, lai saglabātu manu interesi, izmantojot tik daudz reklāmu, tikai par nelielu spēli. Samaziniet reklāmu skaitu vai padariet tās ātrākas, ja plānojat piespiest ppl skatīties.
Man patīk šī spēle, bet, kad esat pabeidzis ar līmeni, tajās ir pārāk daudz reklāmu. Un uzminiet, kādi puiši es esmu 999. līmenī un esmu gandrīz līdz 1000 līmenim!!!!
Spēle bija jautra, taču pēc katra līmeņa bija reklāma. Es varētu pavadīt 5–10 sekundes vienā līmenī, pēc tam 10 sekundes būtu jārāda reklāmas, pirms es varētu pāriet uz nākamo līmeni. Spēle nav pietiekami patīkama, lai varētu izlaist tik daudz reklāmu. Es gribētu vienkārši iztērēt 1 USD par spēli, lai to spēlētu, nevis sēdēt caur tik daudzām reklāmām. Mūsdienās mobilās spēles kļūst smieklīgas ar reklāmām.
Burtiski pārāk daudz reklāmu! Pēc katra līmeņa ir reklāmas, un, atbloķējot kaut ko, jums ir jānoskatās reklāma, lai to patiešām iegūtu! Man pat ir gadījies, ka tas ir nedaudz satricinājis, kur man bija jāskatās 2 reklāmas, nevis tikai 1! Nebūtu nekas pretī, ja viņi to vismaz mainītu ik pēc dažiem līmeņiem un nebūtu jāskatās, kad es kaut ko atbloķēju. Izņemot to, tā šķita jautra puzzle spēle.
Tas ir jautri! Es saņemu daudz demonstrācijas spēļu reklāmu. Tāpēc tas liek man vēlēties iegūt vairāk spēļu.
TIK daudz reklāmu! Šī varētu būt jautra spēle, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu. Man nav nekas pretī, ja izstrādātājs pelna naudu ar reklāmām, bet ĻAUJIET MAN SPĒLI NEDAUDZ SPĒLĒT!
Park Master Mõistatusmängud xdc
Es saku, ka tas ir labi, ņemot vērā visu, ko esmu pieredzējis, man šķiet, ka tā ir laba spēle, bet viena lieta, manuprāt, jums vajadzētu darīt, ir tikai nedaudz apgrūtināt to, lai nepastiprinātu un noņemtu pusi no reklāmām, un tas ir viss, izņemot to. lieliska spēle😀😁😀
Man tas patīk, tas ir ļoti aizraujošs, un man ir grūti to nolikt! Ja jums patīk labirints spēles, noteikti izmēģiniet šo, tas ir lieliski!!!!!!
Park Master Quebra-cabeça xooq
Tāpēc man ļoti patīk šī spēle (tā ir diezgan aizraujoša, lol), bet man nepatīk visas reklāmas. ja būtu mazāk reklāmu, es droši vien izbaudītu vēl vairāk, bet jā, es ieteiktu šo lietotni
1. Sludinājumus var noņemt spēlējoties ar lidmašīnas režīma cilvēkiem!!! 2. Spēle ir ļoti vienkārša. Pēc 50 līmeņiem man nav bijuši vairāk par 2 izaicinošiem līmeņiem. 3. Pienācīgs laika kavēklis. Dotu 5 zvaigznes, ja tas būtu nedaudz grūtāk. Nav mans ātrums. Notiek atinstalēšana...
Spēle ir izklaidējoša, taču daudzām reklāmām ir VEIDS! Pat ja jūs sakāt nē balvai, jūs joprojām tiekat nosūtīts uz reklāmām pēc katras kārtas. Tas man ir mazliet par daudz.
Tas ir patiešām jautri, bet katru reizi, kad pabeidzat līmeni, tiek parādīta reklāma, un tā mani kaitina, jo tas ir tik jautri, bet tas prasa tik ilgu laiku, lai izklaidētos.
Spēle ir izklaidējoša, taču pēc katra līmeņa tiek rādīta reklāma, un tā ir kaitinoša. Es saprastu, ja ik pēc pāris līmeņiem būtu reklāma. Nācās to atinstalēt, jo tas mani kaitināja, kauns, jo man patika spēle.
Pārāk daudz reklāmu. Jums ir ne tikai “izvēles” reklāmas, lai iegūtu papildu valūtu spēlē, bet arī obligātas reklāmas pēc katra līmeņa. Lai atgrieztos spēlē, no katras reklāmas ir jāizņem x divas reizes. Reklāmas ir garākas par līmeņiem. Jauka spēle, bet nē, paldies.
Es piešķiru tam trīs zvaigznes, jo ir daudz iespēju pievienot. Tas liek man vēlēties atcelt lietotnes lejupielādi. Bet kopumā es domāju, ka tā ir laba lietotne gaidīšanai.
Park Master 퍼즐 xxo
Atinstalēta. Pilnīgi piekrītu Jess B. un snydegag1 atsauksmēm. Pieaugušajiem tas nemaz nav izaicinošs. Nav jēgas pievienot apvalkus vai atrast monētas vai automašīnas dārgumu lādēs, jo tās neietekmē spēles gaitu. Es maksātu, lai noņemtu pārāk biežas (kaut arī īsas) reklāmas, ja spēle būtu sarežģītāka. Man bija garlaicīgi no mana galvaskausa pēc 52 līmeņiem. Tomēr paldies izstrādātājam par labi izstrādātu, intuitīvu un izklaidējošu saskarni.
Pavadīja 5 minūtes, spēlējot spēli, kuru ir viegli iemācīties, pavadīja 15 minūtes, gaidot reklāmas, kuras spēlē visos līmeņos un katru reizi, kad mēģināt iegūt balvu. Parasti starp katru kārtu tiek atskaņotas divas reklāmas. Nav tā vērts, ja vien jums patīk skatīties atkārtotas reklāmas 75% atskaņošanas laika.
Tā var būt jautra spēle tikai tāpēc, ka visos citos līmeņos tiek rādīta reklāma, kas nav joks
Park Master Слагалице zki
Ms. PAC-MAN Arcade agy
Man šī spēle šķita diezgan jautra, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu. Es esmu pacietīgs pret viņiem, tāpēc tas kādu laiku ir pieļaujams, bet lielākajai daļai tas, iespējams, ir darījuma lauzējs.
Šī spēle ir jautra, 14. līmenī tā kļūst grūtāka un jautrāka nekā pārējie 13 līmeņi ir garlaicīgi un nav grūti Man patīk šī spēle, jo tā ir smadzeņu asinātājs un palīdz manām smadzenēm kļūt gudrākām ar visu! Man patīk šī spēle ❤
Spēle ir izstrādāta galvenokārt reklāmām... nokārtojiet līmeni, noskatieties šo papildinājumu, lai iegūtu vairāk monētu, izietu nākamo līmeni, skatieties citu, piebilstot, ka nevarat izlaist citu spēli, kuru nevēlaties spēlēt. Es spēlēju šo spēli piecas minūtes un skrēju pāri 7 pievieno 4, no kuriem es nevarēju izlaist... spēle būtu daudz jautrāka, ja tā nebūtu pamata papildinājumi
Šī ir diezgan jautra spēle, tā ir izaicinoša, tas bija patiešām labi, tas bija jautri, jums jābūt pacietīgam un jādomā ārpus kastes, un, ja jums patīk izaicinošas lietas spēlēs, kas jums patīk
Nepārprotiet, tā ir draugu spēle, un tajā ir pārāk daudz papildinājumu, lai to izbaudītu, un tā ir pārāk vienkārša.
Ir pārāk daudz reklāmu. Es pat nevaru nospēlēt vienu līmeni, ja neparādās reklāma.a
Nepārprotiet mani nepareizi. Spēle ir jautra. Bet pastāvīgās reklāmas ir smieklīgas. Šeit ir padoms izstrādātājiem. Ja jums ir reklāmas ik pēc 30 sekundēm, jūsu spēli spēlēs mazāk cilvēku. Ik pēc pāris minūtēm publicējiet reklāmu, un jūsu spēli spēlēs vairāk cilvēku. Lieta ir tāda, ka es zinu, ka mazāka reklāmu stratēģija šķiet tāda, ka tā radītu mazākus ieņēmumus, taču tā nav taisnība. Spēlētāju un fanu skaits, ko jūs iegūtu, skatoties reklāmas, būtu daudz lielāks par zaudējumiem, ko jūs ciešat, spēlējot mazāk reklāmu.
Laba spēle, bet esmu kopā ar citiem. Šeit ir pārāk daudz reklāmu. Es saprotu, ka jums ir nepieciešams pelnīt naudu vai reklamēt citas lietotnes, taču reklāma pēc reklāmas zaudē spēles pieredzi.
šī spēle man patiešām palīdz, kad man ir garlaicīgi! mazie uznirstošie logi, kas saka: "mums tevis pietrūkst!" vienmēr atgriez mani spēlē. Es mīlu šos spēļu veidotājus, jo tas ir līdzīgs Voodoo stilam. FAv. spēle!
Spēle, kuru es spēlēju, ir ļoti jautra un viegla, taču jums tā var šķist sierīga, taču šodien tā nav sasalusi.
Bija mazliet jautri, bet svētais sšh... pievieno katru līmeni? Es saprotu, bezmaksas ir bezmaksas, bet nāc TF. Svītrots aiz kairinājuma.
Jautra spēle, bet pārāk daudz reklāmu pēc līmeņa pabeigšanas. Es saprotu, ka skatos reklāmu par atlīdzību; tomēr ne par pabeigtu līmeni katru reizi.
Šī spēle varētu būt ļoti jautra, taču pēc piektā līmeņa es jau biju noskatījies tikpat daudz reklāmu, tāpēc tā nebija jautra. Esmu to atinstalējis.