Post by tiacecahiphi on Mar 5, 2022 18:44:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Tower Conquest: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
A valaha volt legjobb harci játék, amellyel katonai hadsereget adhatsz ehhez a játékhoz, és készíthetsz egy hőst, aki repül és elnevezed mega drónnak, köszönöm
Remek, amit csinál, és van dolguk a ragyogó szemek iránt
Jó játék, nagyon szeretem
Ez a játék szörnyű. Ha valaki pénzt költ erre a játékra, kérem, írjon nekem, hogy személyesen tudjak nevetni rajtatok.
Nagyon jó játék volt.. De most nagyon késik.. Ha megszűnik az internetkapcsolat, a játék lemarad és leáll... Nagyon csalódott .. De a régebbi verzió sokkal simább volt... Néhány hiba a régebbi verzió javítva van... Az új verzió nagyon lefagy a telefonban. Egyszer játszottam ezzel a játékkal, csatlakoztam a facebookomhoz, így amikor újra telepítem, nem okoz gondot a régi adataim visszaállítása.. Szóval köszönöm. . 5 csillagot adtam volna, de a lemaradás miatt 3-at adok rá. Hidd el, hogy a Titan mobil és a június javítani fog. Késés nélkül Ez az egyik legjobb nem fizető játék
A játékmenet szórakoztató, és még az online rangsorolási rendszer is kihívást jelent. Az egyetlen probléma, amivel eddig találkoztam, az a Druidess. Éppen ma oldottam fel, de valahányszor úgy döntöttem, hogy használom, nagyon lemarad a játékban. Ha ezt a hibát javítanák, az értékelésemet 5 csillagra változtatnám.
Jó napot kívánok mit történt a fristés alatt mert van 1-2 bug bene pl a repeart nem adja be mint régen
Szeretem a játékot, de elakadtam egy szinten, miért ne tudnék erőt venni?
Csodálatos játék. Nagyon szórakoztató. De nem kaptam meg a jutalmamat a Facebook-csatlakozásért, amit két különböző eszközről tettem, két Facebook-fiókhoz való csatlakozásért. Mindkét alkalommal nem osztottak ki jutalmat. Nagyon csalódott vagyok, figyelembe véve a játék törlését. A játék maga megérdemli azt az ötcsillagos minősítést, amelyet a fejlesztőknek adtam
A valaha volt legjobb játék, nem tudom, mások mire panaszkodnak, ennek ellenére jó az egész, offline közben nem sok játékpénz, de nagyon szórakoztató kipróbálni saját stratégiát a játék túlélésére. Csak így tovább.
Meh... Eddig élvezem, jó darálós játék. Ez a játék nagyon ismétlődő, és gyorsabban kell kártyákat szereznie, nem abban az értelemben, hogy egy nap alatt legyőzheti a játékot, vagy egy hét alatt maximalizálhatja a karaktereket, hanem azért, hogy gyorsabban darálja a kártyákat, mint a mostani lassú beállítás. a lassú ismétlődés miatt esetleg szeretném eltávolítani. De jelenleg ez foglalkoztat. Szóval szerintem pár hét múlva meglátjuk. Jöjjön vissza egy frissítéssel, hogy elmondhassa, mit gondolok.
ez egy csodálatos játék
Nagyon szórakoztató valójában nem túl szórakoztató, DE MEGAAA FUNNNNNNN
Imádom a jàtèkot
Szeretem a játékot, de azt írja, hogy frissítésre van szükségem a játékhoz, de nincs frissítés
A Nice Game sajnos nem tudok online játszani, de két napig meg tudom nézni a hirdetéseket, pedig kiváló internetem van.... 😥
Sokáig játszott, és végre elérte a platina helyezést. Imádom a játékot. A legújabb frissítésnek azonban van egy kis hibája, összeomlik a játékom, amint a betöltési képernyő véget ér, és az „A” parti látható a képernyőn. Kérem, foglalkozzon vele.
a játék az
Nagyon Pro jatek
Ez a legjob!
Nagyon jó, de nehéz a játék
Vettem egy zacskó drágakövet 4,99 dollárért. Soha nem kaptam meg őket. Nyitott támogatási jegy. Nincs válasz. Ellopták a pénzem, és még csak meg sem köszönték. NE VÁSÁROLJ TŐLÜK SEMMIT, HA NEM AKARSZ, HOGY KISZAKÍTJÁK. TOLVAJOK.
A pvp nem működik. A mérkőzés 30 másodpercével a játék lefagy. A játék nagyszerű, de most elromlott.
Tower Conquest: Tower Defense Strategie lge
Ez a játék annyira szórakoztató, és néha nagyon jó volt, amikor unalmas vagyok, hajnali 3-ig játszom ezzel a játékkal, lol, de ez a játék annyira szórakoztató, hogy szeretem
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban, hogy fizettem gemekért és nem kaptam meg. Ilyenkor mi a teendő? Láttam egy előttem hozzászólt hogy ő sem kapta meg. Esetleg megkapod később vagy búcsút mondhatok neki? Előre is köszönöm a válaszokat
ok gayi a következő linket a fizetéshez
Jó és rossz közép
Ha kivennénk az energiát első osztályú lenne
Tower Conquest: Tower Defense Стратегически tvbj
A haladás fájdalmasan lassú, és a mesterséges intelligencia túl gyorsan erősödik, és arra kényszeríti a játékost, hogy vagy fizessen a frissítésekért, vagy folytassa ugyanazt a dolgot, újra és újra és újra.
Conquista de la Torre Estrategia uirz
ezt a játékot pénz fizetése nélkül is lehet játszani, még akkor is, ha a teljes csillagseregért fizet, ha elveszíti a játékos szintet, akkor is veszíthet. szóval ez egy tisztességes játék azok számára, akik végig akarják csiszolni a napi küldetést, és nincs értesítés, tökéletes a dolgozó emberek számára
Tower Conquest: Tower Defense Стратегически tvbj
A hibás, de jótól a töröttig teljes mértékben egyetértek azzal, amit mások mondanak. Régóta játszom ezzel, és bizonyos csalódások ellenére továbbra is imádtam. Az aréna mérkőzései nagyon kiegyensúlyozatlanok voltak, csakúgy, mint a csata nehézségei – későbbi szinteken még a kártyák megszerzésére költött pénz ellenére sem tudtak lépést tartani az ellenfelek növekvő erejével. Még az edzési lehetőségekkel együtt is. Most ezzel a frissítéssel egy teljesen tönkrement játék, valamint egy homályos magyarázat és ígéret a fejlesztőktől. Soha nem tapasztaltam összeomlást hónapok óta, amikor a kártyákról volt szó. Minden bizonnyal tervnek kellett volna elkészülnie, mielőtt ezeket levágták volna, most pedig a rengeteg időt és pénzt fektetett játékosoknak marad egy olyan játék, amelyben szinte semmi esély a továbbjutásra, és nincs is világos elképzelésük, hogy ezt mikor orvosolják. Nagyon-nagyon szegény. Ez egy olyan játék volt, amelyet néhány probléma ellenére érdemes játszani, de most egyszerűen lehetetlen. Tehát azoknak, akik a játék letöltését fontolgatják, azt tanácsolom, hogy ne foglalkozzanak addig, amíg a fejlesztők nem rendezik. Ha és mikor, ki tudja? Nagyszerű módja annak, hogy tönkretegye a játékot és a hírnevét.
Kitiltanak, miért történik ez velem, nem játszhatok, mert örökre kitiltottam, azt hiszem, soha nem fogok játszani ezzel a játékkal, és a fiókom eltűnt újraindítom a játékot, hogy olyan szomorú, amikor minden visszatér hozzám, mint a fiók, 5-öt bírságolok Felteszem de a fiókom soha nem tér vissza és még mindig kitiltva vagyok csak játszani akarok aki soha nem telepíti a játékot telepítse most már jó viszlát örökké
Ez egy nagyszerű játék, de meg tudod-e javítani a kriptaházat Minden alkalommal, amikor bezárja a csapatokat, majd elpusztítom, a csapatok nem lesznek, csak állnak ott. Olyan hülye, hogy a kriptaház túlságosan működik
Bumm
jó
Megfelelően szórakoztató játék néhány érdekes mechanikával, de egyszerre csak néhány percig tud játszani, a cuccok nagyon drágák (egyértelműen arra tervezték, hogy sok pénzt vonjanak ki az emberekből), előugró gyöngyszemek a folytatáshoz, nyilvánvalóan arra tervezték, hogy pazarold el az értékes drágaköveidet, és a szélhámos, akinek meg kell kerülnie egy karaktert, folyamatosan megkerül kettőt, ami nagyon megnehezíti a három csillag megszerzését (és ezzel pazarolja az energiát a próbálkozásra). Eltávolítás.
Eleinte nagyszerű, de most már abandonware
Van 5 legendary, és ez egy klassz játék
Klassz meg minden, de nagyon régen jelent meg egy új karakter, pedig még van hely új egységeknek, gondolj bele, és csak így tovább.
Nem érdekel, hogy mások mit mondanak erről a játékról, de számomra ez a legjobb játékos, akivel játszottam, és hogy őszinte legyek, ez nem áll le, és nem jönnek hirdetések, és feltöltődik az energiám 5 perc WOW LOVE THASME
fantasztikus és izgalmas játék....
következő frissítés új hős
Hát még most töltöm még nem tudom, hogy mien!
Bár a játék egy kicsit ismétlődőssé válik, és az energia lassú, nem érdekel, szeretem ezt a játékot, véleményem szerint az egyik legviccesebb játék, amelyet hosszú időn át tartó játékosoknak ajánlok!
Nem tölt be, és sok időmet vesztegeti
Valójában miért olyan nehéz néhány későbbi szint? Mint 10-15, meg tudom nyerni a szintet, de micsoda idő. DEHOGY. Nem teheti meg. Miért olyan igazságtalan. Nem is viccelek, hogy a szint annyira igazságtalan, hogy csak azt mondod, hogy ez a játék szar. Nem vicc. A 10-15 nem az egyetlen igazságtalan szint. VAN TÖBB. ÉS SZÍV. Csak akkor játsszon, ha nem haragszik meg, vagy nem bánja, ha veszít. De ha állandóan veszítesz, az elkezd feldühíteni. Csak azért játszom ezzel a játékkal, hogy lássam, hogyan fejlődnek a karaktereim, és idővel menőbbnek tűnnek.
Ez a játék nagyon klassz...vehetünk egy epikus ládát és ritka ládát... De... A láda drága...
Olyan rossz játék
Ez az egyik legjobb játék, amivel fiatal korom óta játszottam, de a probléma az, hogy a Play Áruház szerint offline, de valójában online, vagy csak nekem való. egyébként ez a játékközösség nagyon aktív, ezért szeretem nagyon.
Letelepítettem és bedobott egy bannolt profilba. Sohasem voltam bannolva és nem is az én fiókom
Drive Ahead! - Fun Car Battles ریسنگ vqkp