Post by tiacecahiphi on Mar 5, 2022 18:35:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adley\u0027s PlaySpace ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adley\u0027s PlaySpace IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više tipki ▞▞▞
▞▞▞ Adley\u0027s PlaySpace 2022 version ▞▞▞
A za Adleyja! Moja kći voli Adley i gleda sve YOUTUBR videe i uvjerena je da joj je Adley najbolja prijateljica. Što je bolje od VLOG-a? Igra s njenom najboljom prijateljicom Adley!
Preuzeo sam ovu aplikaciju davno, ali sada nemam ažuriranje idk zašto
Dodajte još planeta i još više mjesta kao što je trgovački centar i možete li dodati Adleys kućicu na drvetu? I trebamo još raketa
ADLEYY NYO PAGOD NA HAHAHAHAA
Hvala ti Dley što si napravio ovu igricu Sviđa mi se tvoja igra 😇 a za dley!!!!!! 😊😊😊
Ovo je stvarno zabavna igra za igranje jer ja i moja obitelj volimo vaš YouTube kanal Kad ih gledam, izmame mi osmijeh na lice
Teško za male ppl
Gledajte ga svaki dan kako moja kćer radi tamo od dvije do četiri godine
Imajte ovu igru bila je stvarno dosadna onima koji nemaju ništa za raditi osim letjeti okolo i slično, ali sada je ovo super, zato sam joj dao pet zvjezdica
WOW!!! OVO JE NAJGLUPLJA IGRA KOJU ĆETE IKADA VIDJETI!!!! Adley je glup🤮🤮🤮 stvarno misliš da si napravio kul igricu??? Pa to je tako loše!!!! Mrzim te Adley😡😈🤮😋😝🤪🤯😱💩 To je 100 posto idiotski!!!! Svi ti tvoj youtube kanal je najgori! A za Adleyja A za glupa. Zbogom.💩💯💩
Obožavam tvoje videe
Mah djeca ❤ obožava ovu igru i ova.igra mi daje puno dodatnog vremena za spavanje jer su tako zauzeti igranjem😃😃😃😃😃
Moja kćer obožava Adley videe! Bila je jako uzbuđena što je preuzela ovu igru! Samo sam vam želio ostaviti sjajnu recenziju s 5 zvjezdica i reći vam hvala!
My Design Home Makeover: Dream House of Words Game Besedne igre wezr
Ponovno sam preuzeo preuzimanje i preuzeto je kako treba. Radi i čini se da će biti prilično dobro.
Ja sam veliki fan!!!!!!!!!!!!!!!! Adley obožavam tvoje videe!!!!!! Trenutno gledam video!!!! Volim ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav 💝 tvoji videi ❤️!!!!!!!!!!!!!!!!
Iskreno malo dosadno
Tree star jer ne mogu ući u igru uvijek se ruši
Adleys njena igra je tako dobra koopa i Jenny niko ne znam hehe A njene igre su dvije ili jedna Mhm
Dio za bojanje se ne može koristiti za ispravljanje greške
Tvoju igru je zabavno igrati, ali me izbacuje svake dvije minute, popravi je.
LARRY Wooten 30 1
Kao što je rekla druga osoba koja pregledava, aplikacija je nestala! Deinstalirali smo i ponovno instalirali. Drago mi je što sam pogledao komentare i recenzije i vidio da je netko drugi imao isti problem i da se rješava! Naša kći ima 5 godina kao i Adley i obožava svoje video zapise i igrice! Hvala vam što radite na ovom problemu! Od Lanore i mame
Ja sam tako profesionalac ovdje
Moja kći voli Adleyja i voli ovu igru, ali osjetite da se nova nadogradnja aplikacija gasi kada odemo otvoriti planet.
Volim ovu igru jer je nevjerojatna i ako Adley ovo pročita, onda bok Adley, tako te volim! tako tako! mnogo! i volim gledati tvoje video zapise Volim sve na svijetu! i Vrijedan si! A ti si takav! Coooooooooooo!
Moja sestra voli Adleyja i Nika i Navy, toliko voli ovu igricu da je igra stalno 💘
Jako mi se sviđa i možeš li dodati navey jer je tamnoplava tako slatka
Skinuo sam i deinstalirao više puta i neće se pojaviti tako da ga moja kćer ne može ni igrati
Moja mala sestra Awtyum obožava Adleys videe i čak se pretplatila! Ona sada živi u igricama ulov jednoroga i ovu također! Nadam se da ćete praviti zabavne igre! I također volim videe i igre!
Moja kći voli A za Adley i prati cijelu na instergramu
Adley pita jesmo li "spremni krenuti u avanturu" i onda nas izbacuje.😥😢😥😢 MOLIM VAS MOLIM VAS, ispravite probleme (na SVIM igrama s Adleyem).
Krma
Ide crno bijelo crno bijelo crno bijelo
😊😊😊🐦🐦❤️💗💓💖
Stalno hvatam jednoroge, ali ne ide
Od ove igrice se mojoj kćeri vrti u glavi od mučnine
Dobra igra
Moja kći gleda tvoje videe svaki dan cijeli dan, ona je zapravo počela svoj vlastiti 😁 Mašta moje kćeri adilyns je toliko porasla od gledanja njezinih videa, dečki ste nevjerojatni, molim vas nastavite s videozapisima, Bog blagoslovio puno ljubavi
Pozdrav Adleyjev tata, moja sestra jako voli igru i moja sestra gleda sve Adley video zapise, a moja sestra da traži uslugu, možeš li napraviti igricu kao što je toca boca, ali to bi trebala biti tvoja obitelj, molim te, moja sestra bi to voljela molim te molim te 🙏 😊 ❤ 💗
Dobio sam ovu aplikaciju bc. Volio sam ulov jednoroga i super je, ali postalo je stvarno dosadno nakon samo 20 minuta.
Nisam siguran hoću li umrijeti, ali sam tako ljut
Ja doslovno volim jednog Bradleyja i volim gledati njezine videe i stvarno je dobra u snimanju videa i zna kako nasmijati ljude 😂🤣