Post by tiacecahiphi on Mar 5, 2022 18:32:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları generator pul ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
Bok gibj
Qəşəng oyundu amma gec açılır bunu düzəldi
Yaxşı oyun, lakin istənilən növ avtomobil yaratmaq üçün sizə çoxlu resurs lazımdır. Generatoru düzəldin, ancaq onu daşımaq üçün bir avtomobilə ehtiyacınız var, ancaq onu kürək çantanıza qoya bilərsiniz!
👌🏻
sonra acilmadi bir mudeden sonra
Başdan başlamaq üçün oyunu yenidən yüklədim, amma indi hər dəfə oyunda ilk etdiyiniz avtomobili qarət edirəm. Mən ona toxunanda donur, oyun proqramı özü bağlanır və mən onu hər dəfə açanda və maşını qarət etməyə cəhd edəndə bütün oyun sadəcə donur və sönür və bu, indi 5 dəfə baş verib. Buna görə də reytinqim 3 ulduzdur. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Mən onu ilk yüklədiyim zaman oyunu çox sevirdim, amma indi onu oynaya bilmirəm, çünki mən avtomobili qarət edəndən sonra donub qalır, sonra isə sönür.
Bu oyun başlanğıcda əyləncəlidir, siz buna nail ola və bunu tamamlaya bilərsiniz...lakin oyunun sonrakı hissəsində kiçik bir hissəyə nail olmaq üçün sizə çox vaxt və zəhmət lazımdır və bu, oyunu çox darıxdırıcı edir.
Last Day on Earth: Survival פעולה sge
Gözəl oyun. Baxmayaraq ki, başlanğıcda bəzi nasazlıqlarım olub, çünki helikopter çarxı və alfa bunker kartı almamışam. A kartı almaq üçün 80 smth səviyyəsini gözləməli oldum. Bütün digər bunkerlərim var. Amma indi A bunkerini qarət edirəm və nəhayət ki, helikopteri aldım. Yaxşı işlərə davam edin uşaqlar.
Mən buna beşulduzlu qiymət verərdim, amma mən 78-ci səviyyəyəm və hələ də tünd qırmızı bacarığım yoxdur və helikopteri tamamlamamışam 50 dəfədən çox bunker alfa etmişəm Hələ də getməmişəm qaz çənində kömək ala bilmək üçün bu yazını yazıram. Yeniləmə: mənə göndərdiyiniz e-poçt mənə kömək etmədi Məndə qırmızı cüt çoxlu alfa bunker var
Bunu yaradan ancaq pullu adamlar ucun yaradib herede bir cur acir men sildim
pisdi 20lvl hesabim oz ozune silindi
Həqiqətən yaxşı oyun. Almağı tövsiyə edin. Çox oyunçu oyunu deyil, onların sadəcə olaraq onlayn oynadığınız "oyunçular" kimi botları var. Yenə də həqiqətən yaxşı oyun və əsasən tək başına. Mənim sevimli oyun.
Yaxşı oyun, böyük problemdir, baxmayaraq ki, 70% p2w kimidir, bir tövsiyə, həqiqətən yalnız satın alına bilən nadir, lakin vəhşi təbiətdə tapmaq mümkün olan və həqiqətən nadir olan şeyləri bir az daha ümumi etməkdir.
Mən şəxsən enerji sayğacının böyük pərəstişkarı olmasam da, bu, olduqca layiqli oyundur. Bundan əlavə, mən sənətkarlıqdan, müxtəlif yerləri kəşf etməkdən və material əldə etmək üçün digər oyunçularla döyüşməkdən həzz alıram. Sağ qalma aspektlərinin gözəl hərtərəfli qarışığı.
oyun yükləmə ekranından keçmir və mənə bəzi faylları silməyimi bildirən cavab alıram, çünki onların oyununu oynamaq üçün kifayət qədər yerim yoxdur lol loke mən keşi təmizləmişəm, yenidən quraşdırılmışam və oyun üçün kifayət qədər yer var + 5000-dən çox mahnım var və hələ də var asanlıqla 10000 mahnı üçün yer qalıb. bütün bu yeniləmə işləmədi. Mən oyunu sevirəm, deyə bilərəm ki, sizin komandanız da bunu edir, əks halda onu 5☆ qiymətləndirirəm, o, yenidən işə düşdükdə reytinqimi dəyişirəm.
Uşaqlar, mən konsepsiyanı sevirəm. Düzünü desəm, bu işin öhdəsindən gəldim. Amma mən daha yaxşı qrafika, PvP reydləri və ilkin ünsiyyətlər gözləyirəm. Oyunun beta rejimində olduğunu bilirəm, ona görə də bu dəyişiklikləri etməyə cəhd edin.
Mən oyunu sevirəm və zombiləri öldürmək və qarət etmək çox əyləncəlidir, amma başqa bir oğlanın yazısında oxuduğum kimi, daha yaxşı multiplayer lazımdır. Bəzi insanlar bunun oyun qazanmaq üçün bir ödəniş olduğunu söylədi, amma düşünürəm ki, onların sadəcə tənbəl olduqlarını düşünürsən, əgər yaxşı həsr edə bilsən, ən yaxşısı ola bilərsən.
Oyuna türk dili elave olunsun
Mən bu oyunu sevirəm, lakin onun mənfi tərəfləri var, məsələn, oyunu 24/7 oynamasan, çox şey əldə edə bilməzsən və qazanmağın bir az üstünlüyü var və mən bacarıq əsasında uyğunlaşma arzulayıram
Oyuna girmiyor
Mən bunu 1 ulduza görə qiymətləndirirəm, çünki etdiyim Milad tədbiri nasazlığa səbəb olur və oyununuzda problem yaranır... mən öldükdən sonra oyununuzun köhnəldiyini deyir, bundan sonra telefonumun əsas ekranına qaytarılır və mən bunu edəndə oyununuzu oynamaq üçün qayıdın mən öldüyüm yerə qayıdıram xarakterim heç bir yerdə görünmür və tədbiri yerinə yetirərkən bütün avadanlıqlarım qəfil yoxa çıxdı və birdən yoxa çıxan avadanlığım mənim bütün ən yaxşı avadanlıqlarım idi!!! !!!!... xahiş edirəm düzəldin 🥺
Ümumiyyətlə, bu əla oyundur. Oyunun tempinin həqiqətən yaxşı olduğunu hiss edirəm. Artıq 8 aydır ki, oynayıram və çox oynayıram, buna görə də çox irəli getmişəm. YouTube-da suallarla kömək edə biləcək bir neçə adam var. Tərtibatçılar bizə oyun daxilində yeniləmələrin olduğunu bildirməlidirlər. Yoxsa hər gün playstore-a gəlməyincə bilmirsən. Bazanızda qülləli silahlar qurmayın, onlar faydasızdır.
Əla oyundu oynayanda çox sevdim amma oyunu silməli oldum və google play hesabımı bağladım sonra oyunu sildim Bir neçə saat sonra onu yenidən endirdim hesabıma daxil oldum amma heç nəsi olmayan başqa hesaba daxil oldum bu baş verəndən sonra dəstək ilə əlaqə saxlamağa çalışdım və bir söhbət botu ilə əlaqə saxladım bundan sonra dedi ki, məni bir insanla birləşdirəcək 2 saat gözlədim heç kim heç nə demədi ona görə 2 ulduz verirəm
Bilirəm ki, bu mobil oyundur, amma mən düşmən hücumlarından yayınmanın daha ədalətli bir sistem olduğunu görmək istərdim ki, bu sistem sadəcə klikləmək və kəsmək deyil, ümid edirəm ki, belə bir şey edə bilərsiniz, əks halda yaxşı oyun: daha çox rəy istəsəniz, ilk növbədə dayanıqlılığım çoxdur. Düşünürəm ki, silah sonda xarab olduqda onu təmir edə bilməlisiniz, ancaq bunu etmək üçün müəyyən bir iş dəzgahına sahib olmalısınız, belə ki, silah inventarınızdakı statusunu pozduqda, lakin istifadəyə yararsızdır və siz də istəsəniz, onu qıra bilərsiniz. hələlik🙂
plase türk dili
Last Day on Earth: Survival פעולה sge
Davamlı deyir ki, mən oyunu yeniləməliyəm, amma proqramlar mağazasına baxanda belə, ən son versiyam var, o, mənə heç bir yeniləmə göstərmir, yalnız mən ondan həzz almağa başlayanda oyununuzda nə olub ki, siz onu sındırdınız.
Lütfən, bir dünyada 10 oyunçu oynaya biləcəyimiz bir server yaratmağa icazə verin. Bu çox gözəl olardı. Bu baş verərsə, 5 ulduz verəcəyəm.
İndiyə qədər heç bir nasazlıq yoxdur, lakin səviyyəni yüksəltmək çox çətindir. Bu, hələ də yaxşı oyundur və onu yükləməlisiniz.
Beləliklə, mən həqiqətən də bu oyunun ən yaxşısı olduğunu düşündüm... və çoxdan belədir, lakin mən sadəcə bir neçə saniyə ərzində əlaqə kəsildikdə (xüsusilə kraderdə) zombilərin hələ də sizi öldürə bilməsini ədalətsiz hesab edirəm. geri dönərkən bədəninizə vaxtında çata bilməzsiniz. Dostlar zəhmət olmasa kömək edin.
1 ulduza deyir
oyun virusludur
Rick and Morty: Pocket Mortys سیمولیشن apzc
zəhmət olmasa Turk dili elave edin 4 ulduz... turk dili olsa 5 ulduz vererdim
Zəhmət olmasa, mənə yer üzündəki son gün tətbiqini açmağa icazə verin, problemi yardım xidmətinə təqdim etdim, amma hələ də proqramı aça bilmirəm, o, yükləmə ekranında ilişib qalıb, niyə bunun baş verməsinə icazə verirsiniz. Hələ də 24,6 GB yaddaşım qalıb və mən Stabil WIFI var, problem nədir.
Harika bir oyun keşke türk dili olsaydı😊
Mən təsadüfən böyük tərəfindən öldürüldüm, amma yükləmə ekranında gözləməkdən sıxışdım, zəhmət olmasa oyunu yeniləyin?!
Last Day on Earth: Survival Hành động rurd
Super Rüfət sənə dostluq atacam
bu oyunu yaradana mən elə🤬🤬 wayfaylı oyunmuş həmdə qrafiki çox pisdirrrr
Mən real pulla bəzi əşyalar alana qədər hər şey əyləncəli və oyunlardır və birdən alış-veriş etməyi dayandırdığımda sehrli çarx və VIP sahəyə çıxışım olmayacaq. çünki tərtibatçılar tamahkarlıq etdilər. bu sadəcə ədalətsizlikdir. mənim pulum nə vaxtsa yaxşıdır.
Böyük Oyunun 18-ci mövsümdə bir çox potensialı var, hər hansı ikinci dərəcəli tapşırıqları yerinə yetirə bilməyəcəyiniz halları tamamladıqdan sonra bunu düzəldə bilərsiniz və həmçinin hər kəs və insanlar üçün əlçatan olan kefir id kimi google ilə daxil olmaq üçün xüsusi bir id yarada bilərsiniz. 7 günlük tədbirdə kömək edirik ki, bizim üçün heç bir şey etmirik ki, onları qənaət etmək faydalı olsun
🖤
Bu oyunda 1000 söz yaza bilərəm. Bu, sildiyiniz, sonra yenidən quraşdırdığınız, sonra təkrarladığınız bir oyundur. Əyləncəlidir, lakin oyunda müəyyən bir nöqtəyə çatmaq sizi ya ödəməyə, ya da saatlarla üyütməyə məcbur edəcək. Hər halda. Əyləncəli oyun və klassik. Yaxşı iş, Kefir
Beyendim Çox və Tutur Bunlardan biri ferqlidir 🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦 🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐊🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐟
Last Day on Earth: Survival Hành động rurd
Oyundan atır
Şirin! Belə keyfiyyətli bir oyun üçün oyun sahələrini genişləndirmək bir az vaxt tələb edir, amma mən 3 ildir və hələ də onu sevirəm. Hələ o əsl dost iti yoxdur. . Yeniləmə: son bir ildə oyun sahələri üçün çoxlu genişlənmə var. Bəzilərinə hələ getməmişəm. Hələ də həzz alır. Klan və ticarət yaxşılaşdırıla bilərdi, amma şikayət etmirəm, sadəcə şərh edirəm.
Mən daha oyuna girə bilmirəm. Həmişə yükləmə ekranında ilişib qalıb, bu dünən başlayıb. İnternetimi yoxladım və yaxşı işləyir. Reytinqlərimi düzələnə qədər dəyişdirirəm.
Bu çox yaxşı oyundur!! Müəyyən bir nöqtəni keçəndə yavaşlayır, amma oynamağa davam etmək üçün heç nə almalı deyiləm. Bununla belə, mən hesabı itirmişəm və ona yenidən daxil olmaq istəyəndə yeniləməyimə baxmayaraq, oyun köhnə olduğunu deyir. Hesabımı necə geri ala bilərəm?
Çox məyus oldum, serverə qoşulma problemlərinə görə hər qırmızı, sarı və yaşıl bunker biletinin təxminən 50-ni itirdim, bədənimi talamaq üçün geri qayıtdım və gecikmə səbəbindən meyitə daxil ola bilmədi və öldürüldü. Çox vaxt qazandığım biletləri itirirəm. 🎟 🎫 Bu itkilərə görə kompensasiya alsam reytinqimi dəyişəcək
Problemim həll olundu. İtirdiyimdən daha yaxşı şeylərə sahib oldum. Təşəkkürlər kefir. 5* geri götürün. P.S. - Növbəti mövsümdə yeni nəsə gözləyirik. Keçən mövsüm olduğu kimi bir növ surəti idi. Yeni şeylər lazımdır. Macəra tikmək.
Evi zorla düzəldirəm zombilər gəlib dağıdır. Oyunun marağı ölür. Düzəltsə yaxşı olar.